MENUKAART
— MENU —
Menu
Zeebaars
Aardappel, Radijs, Druif
***
Coquille (1)
Risotto, Iberico, Eidooier
***
Rogvleugel (2)
Aardpeer, witlof, cepes
***
Zwezerik (3)
Knolselderij, Zeeuwse XO-saus, Tosazu
***
Pastinaak
Kurkuma, boerenkool
***
Walchers hert
Rode biet, Roos, Rode kool, Dashi
***
Satillia noir Chocolade
Vanille ijs, Hazelnoot, Feullantille
4 gangen € 95
5 gangen met (1) € 110
6 gangen met (1,2) € 125
7 gangen met (1,2,3) € 140
Wenst u kaas in plaats van dessert, dan vragen wij een supplement van € 16
Specialiteit van de Chef
Blonde D’aquitaine
Kombu-jime, tong, tomaat, balsamico, 5 gram perle imperial kaviaar
Als extra gerecht geserveerd voor € 35
Om de uren van ons team te respecteren sluiten wij met de lunch om 16.30 uur en met het diner om 00.00 uur. Dank voor uw begrip.
Wijzigingen in het menu kunnen aanpassingen in de prijs met zich mee brengen.
Heeft u allergieën of dieet wensen laat het ons weten. De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op onze menukaart. In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal/schelp dieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine.
— VOORGERECHTEN —
Zeebaars € 42
Aardappel, Radijs, Druif
Coquille € 48
Risotto, Iberico, Eidooier
Yellowtail € 46
Darjeeling, Huacatay, Pijnboompit
Gebakken eendenlever € 48
Jonagold, Steranijs, Shiso, Amandel
Specialiteit van de Chef
Blonde D’aquitaine €35
Kombu-jime, Tomaat, Balsamico, 5 gram Perle imperial kaviaar
— HOOFDGERECHTEN —
Tarbot € 65
Kaviaar, Dille, Botersaus met citroen
Rogvleugel € 50
Aardpeer, witlof, cepes
Pastinaak € 45
Kurkuma, boerenkool
Walchers hert € 58
Rode biet, Roos, Rode kool, Dashi
Zwezerik € 60
Knolselderij, Vadouvan, Zeeuwse XO, Tosazu
— NAGErechten —
Satillia noir Chocolade € 21
Vanille ijs, Hazelnoot, Feullantille
Crepes suzette € 21
Fijne crepes geserveerd met sinaasappel-karamelsaus en vanille-ijs
Magnum € 16
Mango, passievrucht en kokos
Assortiment kaas € 28
van de Kaaswagen